Nu har det sjuka eskalerat till ännu sjukare. Vi skulle ha möte för att prata mer om det som kom fram i går, och det var den person som lett oss in i de tysta mötena som kallade till detta möte. Men när vi träffas så vill människan inte säga något, och håller verkligen inte i samtalet, utan det får en annan person göra, märkbart obehaglig till mods.

Vi går ”laget runt” på uppmaning av den motvillige samtalsledaren, och när turen kommer till den som kallat till mötet (med målet att komma framåt i problematiken kring vår kommunikation) så vill hen bara föra fram att det inte finns någon utsikt att lösa problematiken, så att vi ska från och med nu ha minimal kontakt sinsemellan. Sättet att lösa våra kommunikationsproblem är alltså att inte kommunicera. Ok.

Samtalsledaren förordade professionell hjälp att styra upp kommunikationen, men den som kallat till mötet säger sig inte vara beredd på att göra det. Så… hen ser inte att vi kan lösa problemet själva, och tänker inte ta någon hjälp utifrån.

Det här ser ju muntert ut inför framtiden. *stångar huvudet i en betongvägg*

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s