Vi pratade med chefen i dag, men ingen kan ju få någon vettig ingång i det hela, och det går liksom inte att komma igång med ett arbete för att förbättra arbetssituationen. Tillsammans med ett par vänner har jag nog kommit fram lite mer till vad som egentligen är motivet från de suras sida, och det är svårigheter i många plan, vilket inte kommer att vara lätt att komma åt. I bästa fall kommer någon av dem att sluta, och då kommer mycket att lösa sig automatiskt.

Snön gör ju inte livet lättare – först värsta snöstormen halva dagen, vilket innebar att jag var tvungen att skjutsa barnen runt halva stan, för det vore sjukt taskigt att skicka iväg dem på cykel i detta väder. Sedan slask och oplogade vägar när jag skulle köra hit och dit. Normalt sett cyklar jag, men det funkar inte efter operationen, och dessutom inte i snöstorm.

Storen har slitit med ett stort projekt i skolan under veckan. Han känner sig ensam ansvarig i gruppen, och de andra är negativa och ”vägrar” jobba. Han sitter och fixar medan de spelar spel på sina iPads. Han har mått sämre och sämre under veckan och har nog utvecklat magkatarr, är jag rädd.

Lillen är helt slutkörd och vi kämpar verkligen för att klara dessa sista dagar innan sportlovet, vilket för oss innebär härliga dagar i fritidshuset och skidbacken. Vi får se hur mycket energi vi har när lovet kommer…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s