I dag har vi haft en riktigt bra arbetsdag, och jag får återigen upp hoppet om en fungerande vardag tillsammans med den befintliga personalen. Den ena surisen har ju ändrat helt på sig, efter ett samtal med chefen, och den andra stannade hemma i dag, eftersom hen ”mår dåligt över situationen”.

Vi hade möte med chefen på eftermiddagen, vilket skulle vara ett viktigt möte där alla verkligen var tvungna att delta, men då hade den suris som troligen är källan till all dålig stämning som vi haft (och som också tog upp den dåliga arbetssituationen) bestämt med chefen att hen inte orkade gå till jobbet i dag. Det känns verkligen som att hen smiter nu, för först är hen fördärvlig mot en del av oss, och allmänt avmätt mot andra, och sedan undrar hen varför arbetssituationen blivit dålig, och när alla indikationer pekar åt samma håll, så vill hen inte delta i mötet. Däremot hade hen skrivit ett ”manifest”, där det stod en massa självklarheter (och ett par punkter med stora frågetecken) som chefen delade ut och som vi på något sätt förväntades jobba mot. Surisen har ju helt motarbetat allt som stod i manifestet, så detta är rätt obegripligt. Jag fattar inte om chefen verkligen tror på surisen, och backar hen, eller om chefen bara försöker hantera situationen så gott det går.

Nåja, ungdomarna har börjat få tillbaka förtroendet nu i alla fall, och vi hade en riktigt fin dag tillsammans, vilket jag var glad över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s