Jag vacklar mellan rastlöshet och orkeslöshet i min nyfunna frihet. Att jag slipper tillbaka till skiten på mitt gamla jobb känns obeskrivligt ofattbart. Det kändes som om jag gick över alla mina gränser där i slutet, och tuffade på trots att jag egentligen inte orkade alls de sista veckorna. Jag är mycket stolt över att jag behöll ett trevligt förhållningssätt hela vägen trots att jag hade kollegor som gjorde allt för att förstöra arbetet.

I går ville jag nog helst ligga och vila hela dagen, och började med några timmar i sängen sträckkollandes på Ditte och Louise, fastän solen sken utanför. Sedan kom jag igång med lite trädgårdsjobb och fick ut ungarna till ett evighetslångt bad i poolen, som äntligen har kommit upp i badtemperatur. Gårdagens måltider lyckades bli fräscha och goda, om än enkla, som om jag hade planerat en perfekt ledig dag, när var helt oplanerat.

Mannen jobbar fortfarande, och kommer att göra det i många veckor till. Dock kan jag tänka mig att det är enklare att jobba, när han får komma hem till ett hushåll som är pysslat med under dagen, i stället för att behöva komma hem och fixa käk, tvätta kläder, tömma diskmaskin och så vidare. Jag har ju inte varit till mycket hjälp där under de senaste månaderna. Nu orkar jag mer.

 

Annonser
Posted in jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s